C-groep rijdt rondje maashorst

— Gepubliceerd op 21 oktober 2019 16:25 door Ton Heijden

Bij de derde slag van de 9 vertrekt Groep C voor de laatste toertocht van het seizoen.

 

 

 

Bij goed weer en goed gehumeurd vertrekken we richting bovenste huis en daarna naar Odiliapeel. Als we geen lekke banden rijden, zijn we op tijd  voor de regen thuis.

Juist als...

Maar Joop meldt zich met de eerste lekke band en daar zijn we wat tijd mee kwijt.

Henk Veneberg leidt ons met een leuke tocht rond en over de Maashorst. Als we bij Hartje Groen aankomen, onze pauzeplaats voor vandaag hebben we er 40 km opzitten.

We worden vandaag getracteerd op appelgebak door Henk Veneberg, die afgelopen week 64 kaarjes uit mocht blazen. Terwijl we genieten van de koffie met gebak, begint het buiten steeds harder te regenen. We besluiten dan ook samen om de kortste weg naar huis te nemen. Na het gebak worden we nog getracteerd op 3 lekke banden, welke vakkundig worden gerapareerd door Theo Versteegde onze mecanicien. Als we om 12.30 uur in Boekel arriveren hebben we toch nog 57 km genoteerd. Jammer, dat we dit prachtige jubileum-seizoen afsluiten met een regentocht.

as zondag is de jaarlijkse sluitingsdag van dit mooie jubileumjaar, voorafgegaan door de koppeltijdrit. Maar eerst op dinsdag de jaarvergadering in Nia Dmo om 20 uur.

 

veel wielergroeten van Pele Ton.

« ga terug