Renner van het jaar 2013: Gerard Coppens!

— Gepubliceerd op 24 februari 2014 00:00 door Info Artform

Gerard Coppens, Renner van het jaar 2013 WTC Boekel.
Afgelopen zaterdag hadden we de afsluitingsavond van het wegseizoen 2013. In het lunchcafé van Nia Domo was ons feestje.

 

Voorzitter Leo Kuipers dankte tijdens zijn openingswoordje onze kledingsponsoren, Slecoma, Pieter van Uden Internationaal Transport , Schade Herstel bedrijf van Haandel en Ambachtelijke bakkerij Merks. Vervolgens dankte hij onze volgwagenchauffeurs, Adri van Alphen, Theo van de Ven, Harrie Snepvangers en Joseph van Cuijck.

Ook werd Frans van Dongen gehuldigd vanwege zijn 25-jarige lidmaatschap bij onze club. Uit handen van de vrouw van onze voorzitter ontving hij een zilveren speldje in de vorm van een fietsje.

Daarna kregen we nog de uitslag van de koppeltijdrit, deze was gewonnen door vader en zoon Huub en Peter van de Krieken. De eerste drie winnaars ontvingen iets lekkers van “onze”bakker Merks. Daarna werden de toerboekjes uitgedeeld.

Het werd steeds spannender, wie o wie zou de renner van het Jaar worden. Helaas, Laurens nam de wisselbeker niet definitief mee naar huis, ook Leo Verbakel net niet, hij zat er zo dicht bij. Gerard Coppens mag zich renner van het jaar 2013 noemen, hij was de grote winnaar. Uit handen van Thea Versteegden, die de wisseltrofee schonk, kreeg Gerard zijn prijs overhandigd. Binnenkort wordt zijn shirt opgepimpt met de titel erop gedrukt. Proficiat Gerard.

« ga terug