WTC Start in jubileumjaar met een C- groep

— Gepubliceerd op 05 maart 2014 09:55 door Info Artform

Op 24 februari werd onze voorjaarsvergadering gehouden. Deze vergadering kreeg een speciaal tintje. Speciaal, omdat na 27 jaar secretaris te zijn geweest van WTC  Boekel, Laurens Manders afscheid nam.

In zijn  toespraak memoreerde voorzitter Leo Kuipers de betrokkenheid van Laurens in onze club. Laurens zorgde niet alleen voor alle secretariële zaken, maar ook het maken van onze toerboekjes, het clubblad De koerier, het bezorgen van de post bij de leden, de inschrijving verzorgen van eerst de fiets 4 daagse en nu de fiets 3 daagse, de inschrijving van de veldtoertocht. En dit alles zeer punctueel. De voorzitter bedankte Laurens, namens alle leden, middels een attentie.

Tijdens de vergadering werd Frans Vonk herkozen in het bestuur en als nieuw bestuurslid werd Wim van den Boom benoemd. Succes Wim.

Het komende jaar, 2014, is een feestjaar  voor WTC. We vieren dan ons 35 jarig bestaan. In dit jubileumjaar wordt ook gestart met een C- groep. Deze groep gaat elke zondag om 9.00 uur van start, de afstanden liggen altijd rond de 70 kilometer en de snelheid zal rond de 25/ 26 kilometer per uur liggen. De B-groep rijdt iets harder en de A- groep nog iets harder. Maar allemaal met de intentie om rond de klok van 12 uur weer terug in Boekel te zijn.

Op zondag 9 maart gaan we van start voor ons nieuw wegseizoen. Alle groepen starten om 9.00 uur op het plein, rijden ieder hun eigen tocht, maar pauzeren allemaal in Vinkel. Dit omdat het de openingsrit is. Wilt u proberen of de toerclub ook iets voor u is, dan kunt u gerust eens een proefrit mee fietsen.

De woensdagochtendgroep vertrekt zolang de klok nog niet verzet is om 9.00 uur op het plein.

Een fijn en veilig fietsseizoen voor iedereen.

Tot zondag 9 maart.

P.da Leuse

« ga terug