Nieuws

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 57

Kleefsetocht zondag 25 juli 2021

Door de nog altijd aanhoudende Coronapandemie en dat Duitsland strengere maatregelen ten opzichte van Nederlandse bezoekers hanteert hadden onze voorrijders de route naar Kleef enigszins aangepast.

lees meer

groep C rijdt rondje Mook, met enkele klimmetjes..

14 personen, waaronder 3 dames vertrokken om klokslag 9 uur.

We reden via bovenste huis, Waterdelweg, Rietven naar Odiliapeel .

Via Mill en de Tongelaar leidde Huub ons naar de Kraaijenbergse plassen, waar we met een mooie route omheen reden. In Malden staken we via de brug de Maas over, waar de aardappelen nog in het maaswater verborgen lagen. Geen oogst dus… via Heumen reden we naar Molenhoek, waar Huub ons verraste met enkele klimmetjes. Maar aan het einde van dit klimmetje stond in Mook de heerlijke koffie klaar en konden we heerlijk genieten van het mooie weer en goede buurt.

In Plasmolen reden we ri Cuijk, waar we met het pont de Maas overstaken. We reden een stukje langs de Maas en gingen toen ri Haps, langs de vuilnisbelt, langs camping de Bergen in Wanroy.

Nadat we Landhorst nog even aantikten reden we in een mooi tempovia Venhorst naar Boekel reden.

Om 12.30u waren we terug op het Agathaplein met 76 km op de teller en mooie tocht over de Mokerhei.

 

Volgende  week rijden we de Bossche bol-tocht met pauze op de Markt in Den Bosch..

 

Met vriendelijke wielergroeten Pele Ton.

lees meer

Grote Peeltocht

Grote Peeltocht.

lees meer

groep C rijdt rondje Niftrik

15 personen, waaronder 5 dames stonden zondagmorgen aan de start bij WTC groep C.

Wat een opkomst, het dubbele  van vorige week.

lees meer

Kevelaertocht van zondag 4 juli 2021

Aan de rit naar bedevaartplaats Kevelaer werd met 24 WTC leden deelgenomen, onder aanvoering van vier gelegenheidsvoorrijders. Dat leverde soms wat kleine strubbelingen op maar ook niet meer dan dat.

lees meer

groep C rijdt rondje Gennip.

Lag het aan het weer? Prachtig fietsweer, geen regen en bijna geen wind.

Toch waren er maar 8 renners aan de start om 9 uur.

Christ leidde ons via Bovenste Huis  ri Odiliapeel. In Mill kregen we gezelschap van een heerlijk warm zonnetje. We spoedden ons in een goed tempo naar Beers  en in Heumen staken we de Maas over en direct rechts een leuk stuk langs de Maas. De mooie tocht voerde ons door Mook, Plasmolen, Middelaar, Milsbeek naar Gennip. Onderweg daar naar toe kreeg Harrie een lekke band, wat ter plaatse opgelost werd. In Gennip dronken we onze verdiende koffie, buiten op een mooi terras met zicht op onze fietsen een stukje verder op. Via een mooie route leidde Christ ons ri Boekel, maar in Rijkevoort hadden we te maken met een tweede lekke band. Om de beurt op kop reden we in een goed tempo ri Boekel, maar op de Statenweg moest Christ zijn band even bij pompen om zodoende thuis te komen.  Dus met 3 lekke banden kwamen we om 12 uur op het Agathaplein met 72 km op de teller.

Volgende  week rijden we de Herpentocht.

 

Met vriendelijke wielergroeten Pele Ton.

lees meer

groep C rijdt Kriekeput tocht.

Klokslag 9 uur vertrokken 10 personen onder begeleiding  van Maria voor de Kriekeput tocht.

De nieuwe weg door het Goor langs de nieuwe rondweg werd vlot gevonden. Daarna reden via de Kraanmeer ri Vorstenbosch, een mooi stukje langs de Leijgraaf met daarlangs de prachtige knotwilgen. Via Bedaf leidde de tocht ons ri Nistelrode, waar we de Maashorst op reden.

Na 36 km kwamen we aan bij de Kriekeput, waar we onze koffie wilden nuttigen. Maar voor sommigen duurde het zo lang, dat ze geen koffie kregen… te weinig personeel en door een langskomende wandeltocht een te groot aantal bezoekers. We vervolgden onze tocht langs Herperduin en weer de Maashorst op. De voorrijders hielden er een goed tempo in en om 12.30 uur waren we terug op het Agathaplein met 69km op de teller.

 

Met vriendelijke wielergroeten Pele Ton.

lees meer

Leuthtocht zondag 27 juni 2021

Slechts 17 man! Dat was alles wat er vanmorgen, zondag 27 juni om 07.oo h. aan het vertrek stond voor een van onze mooiste tochten. Lag het aan het vroege tijdstip?

lees meer

groep C rijdt rondje Deurne.

winderig maar mooie rondje Deurne.

lees meer

Klompenroute zondag 20 juni 2021

Vorige week schreef ik: “Volgende week rijden we de Klompenroute. Ik ben benieuwd of we dan wel klompen te zien krijgen.” Het antwoord hierop is: “Helaas dus.”

lees meer
zichtbaar: 1 t/m 10 van de 57