groep C rijdt rondje Beers.

— Gepubliceerd op 26 september 2021 00:00 door Ton Heijden

enkele mensen van de B-groep vergezelden ons, oa Elly die net hersteld was van een hernia.

Onder begeleiding van Corinne, Elly en Maria fietsten 8 heren zondagmorgen het rondje Beers.  Christ verving Huub en improviseerde  heel goed  en toverde voor ons een mooie tocht.

 

We vertrokken via Bovenste huis ri Odiliapeel en onderweg werd Steffie Verhagen nog goede morgen gewenst. Op de Nieuwedijk gingen we rechts ri Mill en bij de rotonde rechtdoor.

Via de Volkelseweg bij de volgende rotonde li door het centrum van Mill. Einde weg links via de  Karstraat en meteen weer rechts. Via Broekkant kwamen we te vroeg bij een pauzeplaats, zodat Christ ons een mooi extra rondje gaf rond de uitgravingen, die de meeste deelnemers van ons hebben zien groeien in de loop van jaren. We kwamen terug in Beers en bij het Wapen van Beers kregen we de verdiende koffie. Iedereen die de koffie binnen afrekende of gebruik maakte van het toilet, moest zich met vaccinatieapp legitimeren. Ook de terugweg werd goed gewezen door Chriat en via St Hubert en Wilbertoord kwamen we terug bij de Middenpeelweg. Bij der rotonde in Venhorst gingen we rechts en namen afscheid van Henk, die rechtdoor reed ri Elsendorp zijn woonplaats. Wij werden door onze voorrijders via Venhorst op het Agathaplein afgezet precies om 12 uur met 68km op de teller.

Bedankt Christ voor deze mooie tocht.

 

Volgende  week rijden we rondje st Oedenrode  waar we koffie drinken bij

  de Gouden Leeuw.

 

Met vriendelijke wielergroeten Pele Ton.

« ga terug