groep C rijdt rondje Escharen en Hartje Groen

— Gepubliceerd op 25 oktober 2021 00:00 door Ton Heijden

wat was het nog koud om 9 uur!!!!!

Huub was vandaag onze leider en beloofde ons koffie bij hartje groen, hoe we daar komen moet je maar zien. Het ging goed, en hij gaf ons een leuke route.

Met 8 personen vertrokken we bij koud weer ri noordelijke rotonde ri Volkel dus. Bij hemelrijk rechts af ri Zeeland. Bij Hemelrijk haakte Maria af met fietsproblemen. Haar tandwielen moesten hoognodig naar de tandarts, fietsenmaker dus. Voor het oventje fietsten we re ri Langenboom. Bij de rotonde gingen we rechtdoor ri Escharen, daar maakten we een rondje door het centrum en kwamen bij een grote wegomlegging. Toen moest er even gekluund worden, dus stukje te voet ri  Graafseweg. Vervolgens ri Uden en bij een rotonde pikten we de kriekeputtocht op. Even li af ri Hartje Groen, waar de verdiende koffie kregen. Wij hoefden geen QRcode te laten zien, het was buiten warmer dan binnen. Huub trok een paar keer aan het touwtje en de kachel begon te gloeien. Na de pauze vervolgden we onze weg ri natuurbegraafplaats, over de maashorst ri Zeeland.

Door het centrum koos Huub de kortste weg ri vliegbasis Volkel. Mede door de kou had ik het een beetje gehad en toen iedereen bij de 3e rotonde li ri Odiliapeel reed nam ik de kortste weg naar Boekel. De rest bracht mooi Henk naar de Middenpeelweg ri Elsendorp, Henk was bijna door zijn stroom heen en ondanks de kou kreeg hij het toch benauwd. Terug op het Agathaplein had ik precies 60km op de teller, de andere jongens en Elly hadden dus 5km meer op de teller. Ondanks de kou, lekker gefietst en geen lekke banden.

Volgende week gaan we de koppeltijdrit rijden voor diegenen die zich daar voor op gegeven hebben.

Na de middag is er een gezellig samenzijn in Nia Domo en wordt de renner van het jaar en de uitslag van de koppeltijdrit bekend gemaakt

met vriendelijke wielergroeten pele Ton.

« ga terug