groep C rijdt rondje Lierop.

— Gepubliceerd op 30 augustus 2021 00:00 door Ton Heijden

7 optimisten vertrokken, pessimisten kregen gelijk...

Toen we zondagmorgen op het plein stonden en vertelden dat Huub vandaag onze leider was keek hij ons stomverbaasd aan. Dat merkten we onderweg ook… improviseren dus…

Corinne vertelde, dat ze aan de prednison zat en zodoende geen kopwerk kon doen en de spoeling is al zo dun. Uiteindelijk reden Rieja en Huub bijna de volledige tocht voor.. alsnog bedankt daar voor!!!

Bij droog weer vertrokken 7 personen voor het rondje Lierop ri Koks, Boerdonk , Beek & Donk ri Aarle Rixtel. In Aarle maakten we een rondje extra door een wijk, om huizen te kijken?

Toen we een half uurtje later onze leider hoorden zeggen:’”Doe maar rechts af, ik weet het ook niet meer’’, maakte ik me toch wel zorgen… oei joei, krijgen we vandaag wel koffie en waar???

Maar gezamenlijk kwamen we er uit en om 10.30 u kwamen we bij de Rustende Jager in Lierop.

Was gesloten, ik hoorde zelfs definitief…al ras vonden we een andere cafeetje met heerlijke koffie.

En omdat wij met 7 personen binnen kwamen had de kastelein al meer bezoekers als de pastoor van de lokale kerk… gezellige pauze, goed bakje koffie… maar…. Toen we na de pauze vertrokken ri

Zuid Willemsvaart begon het een beetje te regenen.. werd ras meer en er werd ook niet veel meer gebuurt  maar ook niet gemopperd… Huub  zorgde voor een leuke korte tocht ri huis, maar hoe korter we bij huis kwamen hoe dichter de regen viel. In Gemert moest er even gestopt worden… niet voor een lekke band, maar omdat Hub niets meer zag door zijn bril van 600 euro… Om 12 uur waren we terug in Boekel, zeiknat met 65 km op de teller… maar een leuke tocht rijker… Bedankt Huub daarvoor en eh, zonder lekke banden.

Volgende  week rijden we de Jooman-tocht met pauze bij het het restaurant in Best.

 

Met vriendelijke wielergroeten Pele Ton.

« ga terug