groep C rijdt tocht rondje Gennip.

— Gepubliceerd op 05 oktober 2020 18:20 door Ton Heijden

zondagmorgen vertrok groep C met 10 personen voor een rondje Gennip, 3 deelnemers van groep B steunden ons vooral op de terugweg toen we flinke wind tegen hadden.

We reden richting Handel, maar bij de Arendstraat stopten we om de evnt meegenomen regenjack aan te doen. Rita v d Rijt riep:''Ik draai om, ik ga wandelen". Maar slechts een verzoek was voldoende om haar om te praten mee verder te gaan. Ben hield het bij de Middenpeel weg voor gezien en zette zijn fiets richting Gemert. nog iets te veel last van de valpartij van een week eerder. Met een stevige rugwind reden we via Handel, Elsendorp, st Anthonis, Boxmeer naar Gennip waar we een extra rondje voorgeschoteld kregen van Henri vd Kamp, onze toerleider van vandaag. Bij stadsherberg Gennip kregen we koffie, mits de zaak binnen niet verbouwd werd. Allemaal tafels van

2 personen. Huub ging tijdens de pauze rond met de pet waar iedereen een vrije gift in kon doen om Willy vd Valk financieel te steunen voor de aanschaf voor een nieuwe vervoersbus voor zijn speciale fiets. Op de terugweg, met de wind van voren moest er flink gewerkt worden, maar Nettie, Paul en Henri van groep B en niet te vergeten onze eigen Ria Schepers werd er goed de gang ingehouden. Tijdens deze leuke natte tocht was er 1 lek bandje voor Maria wat vakkundig gerepareerd werd door Henri, Paul en Huub... jaja 3 personen waren er mee gemoeid! Via Landhorst en Venhorst kwamen we om 12.45u terug op het Agathaplein met 72 km op de teller.

Bedankt Henri voor deze leuke tocht!!

 

groetjes Pele  Ton.

« ga terug