Unlimited Colors Ride op 4 september 2022

— Gepubliceerd op 05 september 2022 00:00 door Info Artform

Vandaag , zpndag 4 september stond de road ride op het programma. Een rit georganiseerd door Unlimited Colors ui Venhorst. En omdat zij een van onze clubsponsors zijn waren we redelijk massaal aanwezig. 

Zowel de wat snelle jongens van de A + groep als de A, B, en C groep waren ruim vertegenwoordigd. Er kon gekozen worden uit twee afstanden, 75 en 100 kilometer, allen met een centrale pauzeplaats bij mini camping Het Hoge Hof aan de derde Baan in Groesbeek. In de 100 kilometer moest er in totaal zo’n 500 meter geklommen worden. De 75 kilometer kende een wat vlakker parcours. De route naar Berg en Dal liep via Mill en st. Hubert naar de Maasbrug bij Gennip waarna al snel de eerste beklimmingen volgen van de st. Jansberg en de Knapheideweg. Vervolgens twee stevige beklimmingen op Duis grondgebied. Op de weg naar Tivoli noteerden we een lekke band en bijna boven was er een kleine valpartij door even een korte onoplettendheid. Gelukkig viel de schade mee en kon de ongelukkige zijn weg mee vervolgen. Na de zwaarste klim van vandaag, de Oude Holleweg kwamen al snel op de goed verzorgde pauzeplaats. De terugweg verliep probleemloos, althans voor ons die een beetje uit de wind konden blijven. Het waaide dan misschien niet zo heel hard maar met dit wat klamme warme weer was het toch aardig aanpoten om op tijd terug te zijn voor de hamburgers die we bij terugkomst aangeboden kregen op het terras van Unlimited Colors. Bij prolongatie van deze tocht in het volgende jaar zijn we zeker weer van de partij. Unlimited Colors, bedankt voor de mooie rit en goede organisatie.

Volgende week hebben we ieder weer onze eigen rit. De A vertrekt om 08.30 naar Overasselt. De B gaat ook naar Overasselt maar vertrekt al om 08.00 uur.

 

P. da leur

« ga terug