Utrechttocht

— Gepubliceerd op 23 juli 2018 00:00 door Info Artform

Het kan dit jaar maar niet p met de zon. Ook deze zondag vetrokken we in de vroege ochtend ( 07.00 uur) met 14 man, de zon, niet teveel wind en een aangename temperatuur.

 

Het kan dit jaar maar niet p met de zon. Ook deze zondag vetrokken we in de vroege ochtend ( 07.00 uur) met 14 man, de zon, niet teveel wind en een aangename temperatuur. Het zou wel warm worden maar toen wij om twaalf uur terug kwamen was het nog steeds goed te doen. De rit bracht ons naar Esbeek. Om precies te zijn, de pauzeplaats was bij “de bokkenrijder” in het natuurgebied “de Utrecht” .  Daarvoor reden we door de Meijerij en passeerden we o.a Best en Oirschot richting Moergestel. Vandaaruit naar Biest-Houtakker en Hilvarenbeek om nadien richting Poppel in België te rijden. Toen we bij “de bokkenrijder” op het terras neerstreken hadden we al bijna 80 kilometer op de teller en lieten we ons de koffie prima smaken. We hadden vandaag geen volgwagen en dat gaf ons de mogelijkheid om op de terugweg wat extra fietspaden langs het kanaal mee te nemen. Vanwege het mooie weer was het er wel druk met fietsers en wandelaars maar toch  konden we in een redelijk snel tempo en zonder problemen onze weg vervolgen zodat we om twaalf uur onze dagstempel op konden halen.

 

Volgende week rijden we de grote peeltocht naar Ospel. We vertrekken om half acht. De B. groep gaat om 8 uur naar de polders van Lith.

 

 

 

P. da Leur.

 

« ga terug